Versión en Espaņol
Tel. +34 937 911 529 | mailEnviar un e-mail
CASAMENTS CONVENCIONS CERIMŌNIES HOTELDODO LOUNGE CONTACTAR ENLLAÇOS BLOG tour virtual 360TOUR VIRTUAL
 
Castell Salons Exteriors Discoteca Cuina

Sala MIlans

La nostra sala preparada per un gran casament

Sala Arcs

Salons de gran capacitat de comensals

Sala Arcs

Vista general de la sala Arcs

Terrassa de la sala Arcs

Terrassa de la sala Arcs

 

SALA MILANS

Com el seu nom indica, aquesta és la sala original de l’antiga masia de Can Milans. Tota la sala es troba reformada amb la més nova tecnologia, donant un ambient càlid i romàntic gràcies a la variada combinació de la llum LED.

La sala Milans, combinant tocs rústics amb moderns, és la més gran del castell amb una capacitat de fins a 350 persones.

SALA ARCS

Està caracteritzada pels arcs que l’envolten i pel vestíbul, el qual enamora a primera vista al ser abellidor i atraient. Aquesta sala es va fer posterior i també manté un espai acollidor i elegant. La capacitat dels comensals és de 200.

Les dues sales compten amb la seva pròpia terrassa on gaudir de les meravelloses vistes al mar Mediterrani. Aquí és on es degusta l’exquisit aperitiu servit per l’acurat servei del Castell. Les terrasses estan parcialment cobertes, sent molt accessibles i agradables per realitzar l’aperitiu a l’aire lliure.

Tots els espais estan perfectament adaptats per a la realització de qualsevol tipus de celebració, ja que principalment, es festeja un sol acte per dia. La sala escollida varia segons el nombre de comensals.

CASAMENTS
Castell
Salons
Exteriors
Discoteca
Cuina

CONVENCIONS
Sala Llar de Foc
Sala Hotel
Sala Roda
Sala Arcs
Exteriors

CERIMÒNIES
HOTEL
Hotel
www.hotelcastelldeloliver.es

DODO LOUNGE
Dodo Lounge
www.castelldeloliver.es/DODO

CONTACTAR

ENLLAÇOS

BLOG

TOUR VIRTUAL
Can Milans | Sant Vicenç de Montalt (Barcelona) | GPS: E 02º 30' 41'' N 41º 35' 12'' | Tel. +34 937 911 529 | Fax. +34 937 911 574 | Enviar un e-mail
GRUP CASTELL: Hotel Castell de l'Oliver - Dodo Lounge - Easy Mojito
SOCIAL MEDIA: